niedziela, września 16, 2012

Masło orzechowe domowe:)


Postanowiłam zrobić sama masło orzechowe
300g orzeszków ziemnych
mikser
Miksujemy dość długo
i gotowe:)
nie dodałam oleju,oliwy bo przecież orzechy mają w sobie tłuszcz




6 komentarzy:

  1. w życiu bym na to nie wpadła ;)!

    OdpowiedzUsuń
  2. <3 jutro przybywam na degustację!

    OdpowiedzUsuń
  3. nieźle wygląda ,ja kupuję w Lidlu masło orzechowe bo jest przepyszne ale to domowe chyba jest pyszne.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Masło orzechowe z Lidla ma zaledwie 30 % orzechów więc tragedia.

      Usuń
  4. Raz kupiłąm w Lidlu masło pare lat temu i sie zawiodłam strasznie,widocznie trafiłam na felerny towar

    OdpowiedzUsuń
  5. Wspaniale! Beż żadnych dodatków, tak jak produkują w USA - samo zdrowie. Dziękuję;)
    Czytajmy składy produktów w sklepach..

    OdpowiedzUsuń